Huijbregts Koeltechniek: specialist in koelcellen op maat

Huijbregts Koeltechniek levert complete koel- en vriescellen op maat voor diverse doeleinden. Of het nu gaat om een koel- of vriescel voor in een professionele keuken, gekoelde opslag van groente en fruit of vriesbewaring van diverse producten; wij maken een nieuwbouw koelcel voor uw toepassing. Huijbregts Koeltechniek heeft voor uw specifieke eisen en wensen altijd een passende oplossing. Er wordt door ons gewerkt met West-Europese leveranciers om de beste kwaliteit te kunnen waarborgen. Wij maken uw koel- of vriescel altijd volledig op maat, waardoor deze perfect geschikt is voor uw toepassing en u nooit concessies hoeft te doen. Onze gespecialiseerde medewerkers hebben jarenlang ervaring en kunnen dan ook iedere klus voor u klaren.

Koel- en vriescellen op maat

Met een deskundig team van 12 monteurs houden wij onze nieuwbouwprojecten in eigen hand. Dit is mede mogelijk dankzij ons uitgebreide netwerk van toeleveranciers, waardoor wij kennis hebben van veel soorten koeltechniek. Wij zijn in staat om flexibel te werken en op korte termijn projecten te realiseren. Dankzij onze persoonlijke aanpak kunt u snel en effectief schakelen.

Huijbregts Koeltechniek is in diverse sectoren actief en kan altijd een passende oplossing bieden. Naast projecten in deze sectoren zijn wij ook altijd beschikbaar om specialistische projecten uit te voeren. Zo hebben wij al vele specialistische projecten uitgevoerd waarbij we koelcellen op maat hebben geïnstalleerd.

Snelle realisatie met de hoogste kwaliteit

Huijbregts Koeltechniek is leverancier van diverse soorten gekoelde werkbanken, displaykoelingen en koel- en vrieskasten. Wij werken uitsluitend met Europese leveranciers, waaronder LG en Daikin. Hierdoor houden we de kwaliteit van onze nieuwbouw koelinstallaties van de hoogste kwaliteit. Door een sterk netwerk van toeleveranciers, met wie wij korte lijnen hanteren, zijn wij in staat om producten snel te leveren. Dus ook wanneer u op korte termijn een koelinstallatie nodig heeft bent u bij ons aan het juiste adres. 

Meer weten over de mogelijkheden?

Of het nu gaat om een airco systeem voor een woon- of slaapkamer of de complete conditionering van een kantoorgebouw; Huijbregts Koeltechniek heeft altijd een oplossing op maat. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. Wij denken graag met u mee en staan u bij met diverse koeltechniek oplossingen.