Specialist in koelcellen op maat

Met een deskundig team van 12 monteurs houden wij onze nieuwbouwprojecten in eigen hand. Hierdoor zijn wij in staat flexibel te werken en op korte termijn projecten te kunnen realiseren. Bovendien zorgt dit ervoor dat wij snel kunnen schakelen en al uw wensen kunnen realiseren. Wij maken koelcellen op maat, waarbij uw specifieke wensen uitstekend verwerkt kunnen worden. Huijbregts Koeltechniek is in diverse sectoren actief en kan voor u altijd een passende oplossing bieden. Naast projecten in deze sectoren zijn wij ook altijd beschikbaar om specialistische projecten uit te voeren. Zo hebben wij al vele specialistische projecten uitgevoerd waarbij we koelcellen op maat hebben geïnstalleerd.

Koel- en vriescellen op maat

Huijbregts Koeltechniek levert complete koel- en vriescellen op maat voor diverse doeleinden. Of het nu gaat om een koel- of vriescel voor in een professionele keuken, gekoelde opslag van groente en fruit of vriesbewaring van diverse producten; wij maken een nieuwbouw koelcel voor uw toepassing. Huijbregts Koeltechniek heeft voor uw eisen en wensen altijd een passende oplossing. Er wordt door ons gewerkt met West-Europese leveranciers om de beste kwaliteit te kunnen waarborgen. Doordat wij uw nieuwe koel- of vriescel volledig op maat maken, voldoet deze aan al uw wensen. Onze gespecialiseerde medewerkers hebben jarenlang ervaring en kunnen dan ook zeer gemakkelijk elke klus voor je klaren.

Snelle realisatie met de hoogste kwaliteit

Huijbregts Koeltechniek is leverancier van diverse soorten gekoelde werkbanken, displaykoelingen en koel- en vrieskasten. Wij werken uitsluitend met Europese leveranciers. Hierdoor houden we de kwaliteit van onze nieuwbouw koelinstallaties van de hoogste kwaliteit. Door een sterk netwerk van toeleveranciers zijn wij in staat om producten snel te kunnen leveren. Dus ook wanneer u op korte termijn een koelinstallatie nodig heeft bent u bij ons aan het juiste adres. We maken uw koelcel volledig op maat voor u, zodat deze perfect aansluit op de manier waarop u hem gebruikt.

Airconditioning

Of het nu gaat om een airco systeem voor een woon- of slaapkamer of de complete conditionering van een kantoorgebouw; Huijbregts Koeltechniek heeft altijd een passende oplossing. Wij werken met diverse gerenommeerde merken zoals LG en Daikin waarmee wij altijd een koelcel op maat kunnen maken voor u.  Bovendien zorgen onze professionals ervoor dat u zo snel mogelijk gebruik kunt maken van uw airco systeem op maat.

Interesse?

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. Wij denken graag mee over een oplossing voor uw koelinstallatie.