Niets is zo vervelend als een storing aan uw koeling. Dit gebeurt altijd op momenten dat het niet uitkomt, heeft een negatieve invloed op de kwaliteit van uw producten en kan uw productie processen stagneren. Kortom, een storing dient zo snel mogelijk te worden verholpen. Hiervoor bent u bij Huijbregts Koeltechniek aan het juiste adres. Met onze 24/7 storingsdienst zijn wij altijd bereikbaar om storingen aan uw koeling op te lossen. Wij zorgen dat uw koelsysteem weer werkt als tevoren.

De 24-uurs storingsdienst van Huijbregts

Huijbregts Koeltechniek beschikt over een 24-uurs storingsdienst waarmee wij paraat staan om een storing aan uw koeling op te lossen. Wij zijn 365 dagen per jaar op elk moment van de dag persoonlijk bereikbaar. Met een flexibel team van monteurs verspreid over Zuid Nederland kunnen wij snel bij u ter plaatse zijn om de storing aan uw koeling te verhelpen. Wij zijn in staat om in 99% van de gevallen de betreffende storing dezelfde dag nog op te lossen. Hierdoor ervaart u weinig tot geen hinder in uw productieprocessen.

Wij zijn trots op onze service afdeling en nodigen u graag uit om hier gebruik van te maken. Wij verzorgen ook preventief onderhoud aan uw installaties, waarmee u een storing aan uw koeling kunt voorkomen. Informeer naar de mogelijkheden en neem contact met ons op.