AGF koelsystemen

In de agrarische sector is de betrouwbaarheid van een koelinstallatie van groot belang. Wanneer de koeling van groenten en fruit een storing krijgt, kunnen de producten namelijk snel bederven. Voor de nieuwbouw van AGF koelingen maken wij daarom uitsluitend gebruik van A-merken. Zo beperken we het aantal risico’s op defecten en bent u van hoge kwaliteit gegarandeerd.

Het periodieke onderhoud aan installaties voeren wij uit in de periodes dat de installatie stil staat. Op deze manier hoeft u nooit last te ondervinden van onderhoud aan uw AGF koelsystemen. Mochten storingen voordoen staan wij met een team van 12 deskundige en ervaren monteurs op elk moment voor u klaar. Huijbregts koeltechniek neemt de zorgen voor de koelinstallatie voor u uit handen. Op deze manier kunt u zich bezighouden met de zaken die voor u van belang zijn, de kwaliteit van uw product en de continuïteit van het bedrijf.

U kunt bij ons terecht voor koelinstallaties voor bijvoorbeeld aardbeien en aardbeiplanten, gasdichte cellen voor fruitbewaring en klimaatinstallaties voor witlof. Voor alle producten hebben wij een passende oplossing en wij geven u graag advies over een passende AGF koeling. Door onze jarenlange ervaring weten onze professionals precies welke koelinstallatie geschikt is voor uw situatie.

Innovatief en betrouwbaar

Huijbregts koeltechniek is op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van koeltechniek. We zijn continu mogelijkheden aan bekijken om nieuwe technologie toe te passen binnen AGF koelsystemen. Zo zorgen wij ervoor dat we altijd de nieuwste en beste oplossingen kunnen bieden aan onze klanten. Wij kunnen een geheel nieuwe installatie voor u maken, maar ook de laatste ontwikkelingen toepassen in uw bestaande koeling. Ook op het gebied van energiebesparing zijn wij u graag van dienst. Samen met u bespreken we diverse milieubewuste en energiebesparende mogelijkheden.

Vraag naar de mogelijkheden

Wilt u meer weten over de AGF koelingen van Huijbregts Koeltechniek? Neem contact met ons op; wij informeren u graag over de mogelijkheden.