Bent u op zoek naar een passende koelcel voor uw horeca gelegenheid of de detailhandel? Dan staat Huijbregts Koeltechniek voor u klaar met een oplossing op maat. Uw wensen en eisen staan bij ons centraal en we helpen u graag verder.

Koelcellen voor de horeca

Een horeca koelcel moet voldoen aan diverse eisen die niet aan bod komen in andere branches. Bij Huijbregts Koeltechniek weten we hier alles van. Op het gebied van horeca koelingen kunt u bij ons voor alles terecht. Wij leveren diverse A merken gekoelde werkbanken, ijsblokjes machines, drankenkoelingen en koelcellen voor de horeca op maat, zowel stekkerklaar, met uitgebouwde machine of op een centraal koelsysteem. Uiteraard verzorgen wij ook de service voor en het onderhoud aan zowel nieuwe als reeds bestaande horeca koelcellen.

Detailhandel koelsystemen

In speciaalzaken zoals slagerijen, traiteurs, bakkerijen en verswinkels is een goede conditionering van producten van essentieel belang. Huijbregts Koeltechniek is leverancier van diverse A-merken en wij adviseren u graag over de meest geschikte oplossing voor uw bedrijf. Zowel voor nieuwbouw als uitbreiding van uw bestaande systemen kunnen wij u van dienst zijn.

Daarnaast verzorgen wij het onderhoud voor koelingen van nagenoeg alle merken. Hierbij maken we altijd gebruik van een preventieve werkwijze om storingen zo veel mogelijk te voorkomen. In de detailhandel mag voedsel namelijk niet voor een langere periode ongekoeld blijven, of u zult uw voedingswaren weg moeten gooien. Voor eventuele storingen beschikken wij over een 24-uurs storingsdienst die u altijd persoonlijk te woord staat. Met een vakkundig team van monteurs streven wij ernaar om uw probleem direct op afstand voor u op te lossen. Wanneer dit niet mogelijk is, staan wij net zo snel bij u op de stoep om de storing persoonlijk op te lossen. 

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze koelcellen voor de horeca en detailhandel? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder met een oplossing op maat.