Industriƫle koeling op maat

Wij leveren koel- en vriescellen geheel naar wens van de klant. Ook voor geconditioneerde werkruimtes en industriĆ«le koelingen kunt u bij ons terecht. Bij nieuwbouwprojecten kunnen wij u adviseren op het gebied van energiezuinigheid, warmteterugwinning, gebruiksgemak en regeling en registratie op afstand. Ook voor specifieke toepassingen zoals snelvriezers, of installaties met specifieke doeleinden kunt u bij ons terecht. Wij leveren industriĆ«le koelingen voor iedere toepassing en denken met u mee over de meest geschikte bouw.

Hierbij houden we rekening met uw wensen en de gestelde eisen, om zo tot een oplossing op maat te komen. Een industriƫle koeling vergt speciale technieken om optimaal te kunnen functioneren, welke wij graag binnen uw bedrijf toepassen.

Onderhoud van industriƫle koelcellen

Wij hebben ervaring met vrijwel alle merken installaties en soorten centrales. Zodoende kunnen wij probleemloos het onderhoud van uw bestaande installatie verzorgen. Wij nemen de zorgen voor uw industriƫle koeling bij u uit handen en houden de planning van het onderhoud en eventuele verplichte controles voor u bij. Door middel van proactief beheer voorkomen wij storingen zo veel mogelijk zodat u er weinig tot geen last van ervaart.

Service

In geval van storingen staan wij met een 24-uurs service altijd voor u paraat met een vakkundig team van monteurs. Wij werken o.a. met het Danfoss ADAP-KOOL systeem en kunnen zodoende ook bewaking op afstand voor u verzorgen voor uw industriƫle koeling.

Wilt u meer weten over de manier waarop Huijbregts Koeltechniek uw industriĆ«le koeling kan verzorgen? Neem dan contact met ons op!