Klimaatbeheersing voor uw bedrijf

Huijbregts Koeltechniek is al vele jaren specialist in het leveren van klimaatbeheersing systemen voor ieder soort bedrijf. Hierbij staan top kwaliteit producten en fantastische service voorop. Wij geven u graag advies over de verschillende toe te passen systemen die aansluiten bij uw wensen. Huijbregts levert systemen voor verschillende soorten bedrijven. Of het nu gaat om de klimaatbeheersing van een winkel, restaurant, serverruimte of kantoorgebouw, wij vinden samen met u een oplossing op maat. Graag bekijken wij met u opties om tot een optimaal resultaat te komen op het gebied van kwaliteit, comfort, energiezuinigheid en prijs.

Professionele klimaatbeheersing in uw bedrijf leidt tot een gezond binnenklimaat. Hierbij moet u niet alleen denken aan warmte en koeling, maar ook de filtering en zuivering van de lucht. Een verbetering van de luchtkwaliteit heeft positieve invloeden op uw bedrijf. Zo kan het bijvoorbeeld zorgen voor een hogere productiviteit en vermindering van ziekteverzuim onder werknemers.

Wij leveren verschillende klimaatbeheersing systemen van A-merken, waarbij ons hoofdmerk LG is. Dit merk heeft zich bewezen als uitstekende klimaatbeheersing leverancier voor zowel grote als kleine bedrijven. De klimaatbeheersing systemen van LG gaan jaren mee, waardoor ze een duurzame investering zijn. Daarnaast levert het merk energiezuinige producten, waarmee u op de lange termijn kosten bespaart.

Onderhoud en service inbegrepen

Ook het onderhoud van uw bestaande klimaatbeheersing systemen verzorgen wij graag voor u. Door middel van een preventieve werkwijze, proberen we storingen zo veel mogelijk te voorkomen. Wanneer er toch onverhoopt een storing plaatsvinden aan uw klimaatbeheersing systeem, staat onze service afdeling voor u paraat om deze zo spoedig mogelijk te verhelpen. Zo waarborgen wij de levensduur en garanderen wij een optimale draaitijd van uw airconditioning. Bent u als bedrijf op zoek naar een betrokken partner op het gebied van klimaatbeheersing? Dan bent u bij Huijbregts Koeltechniek aan het juiste adres.

Particuliere markt

Naast zakelijke koelingen, kunt u bij ons ook terecht voor klimaatbeheersing systemen voor woningen. Of het nu gaat om een airco voor een slaapkamer of een centraal systeem voor verschillende ruimtes; wij gaan graag met u in gesprek om tot een passende oplossing te komen. Dit kan variƫren van klimaatbeheersing waarbij functionaliteit voorop staat tot een zeer luxe design unit die absoluut gezien mag worden.

Graag bekijken wij met u verschillende mogelijkheden om tot een zo fraai mogelijk resultaat te komen. Neem contact met ons op om een vrijblijvende afspraak in te plannen en profiteer van onze expertise op het gebied van klimaatbeheersing voor bedrijven en woningen.