De keuze van een bepaalde installatie of product hangt af van verschillende factoren, zoals eisen en wensen aan het product, praktische mogelijkheden en financieel budget. Daarnaast hechten veel ondernemingen tegenwoordig waarde aan duurzaam koelen. Met al deze eisen en wensen houdt Huijbregts Koeltechniek rekening, om u de best mogelijke oplossing te bieden.

Iedere klant is uniek bij Huijbregts

Voor ons is iedere klant uniek. Wij vinden het belangrijk om per situatie te bekijken wat de wensen en eisen zijn en zo tot de meest geschikte oplossing te komen. Huijbregts Koeltechniek is al jaren actief in verschillende marktsegmenten, waar wij klanten helpen met het installeren en onderhouden van hun koelinstallaties. Door onze vele jaren ervaring hebben wij veel kennis op gedaan, welke wij graag met u delen en waar u de vruchten van plukt. Wat uw vraagstuk ook is, bij Huijbregts Koeltechniek komen we samen met u tot een oplossing op maat en een passende offerte. 

De toegevoegde waarde van duurzaam koelen

De eisen omtrent energiebesparing nemen alsmaar toe en bij Huijbregts Koeltechniek spelen we hierop in met verschillende oplossingen op het gebied van duurzaam koelen. Met onze koelsystemen kunnen we efficiƫnt energieverbruik garanderen door bijvoorbeeld CO2 transkritisch koelen toe te passen, waardoor de belasting op het milieu minimaal is. Naast energiezuinig valt de levensduur van uw koelsysteem bij Huijbregts ook onder de noemer duurzaam. Door enkel kwalitatief hoogstaande koelsystemen te leveren, gaan onze koelingen vele jaren mee. Dit gaat bij Huijbregts gepaard met uitstekend onderhoud, wat wij volledig voor u verzorgen zodat u zich er geen zorgen over hoeft te maken. Zo tillen we duurzaam koelen samen met u naar een hoger niveau.

Mocht u graag wat meer informatie willen kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Plan vrijblijvend een afspraak in met onze adviseurs om uw wensen te bespreken, zodat we samen tot de beste oplossing kunnen komen.

Velden aangegeven met een * zijn verplicht