Koeltechniek voor Horeca & Detailhandel

Op het gebied van koeltechniek voor horecakoelingen kunt u bij ons voor alles terecht. Wij leveren diverse A-merken gekoelde werkbanken, ijsblokjesmachines, drankenkoelingen en cellen op maat, zowel stekkerklaar, met uitgebouwde machine of op een centraal koelsysteem. Uiteraard verzorgen wij ook de service voor en het onderhoud aan zowel nieuwe als reeds bestaande koelingen.

Onderhoud voor koelingen bij Horeca & Detailhandel

Goed onderhoud aan uw horeca koeling is van groot belang. Een goed onderhoud zorgt voor kosten besparing in de energiekosten en draagt bij aan een beter milieu! In speciaalzaken zoals slagerijen, traiteurs, bakkerijen en verswinkels is een goede condtionering van producten daarom van essentieel belang. Wanneer de koeling niet goed werkt, of zelfs kapot is, loopt u geld en omzet mis. Bij Huijbregts koeltechniek verzorgen wij het onderhoud voor koelingen in horeca van nagenoeg alle merken. Voor storingen van uw koeling beschikken wij over een 24-uurs storingsdienst die u altijd persoonlijk te woord staat. Met een vakkundig team van monteurs staan wij altijd paraat om u zo snel mogelijk van dienst te zijn.

Ook in het geval van nieuwbouw of verbouwing kunnen wij u van dienst zijn. Wij zijn leverancier van diverse A-merken en kunnen u adviseren over verschillende koelsystemen.


Horeca & Detailhandel projecten

Meer weten wat wij voor uw Horeca & detailhandel koelproject kunnen betekenen?

Plan uw adviesgesprek