Koeltechniek voor de agrarische sector

Als u werkt in de agrarische sector weet u dat de betrouwbaarheid van een koelinstallatie van groot belang is. Als het gaat om nieuwbouw van koelinstallaties maken wij uitsluitend gebruik van A-merken. Het periodieke onderhoud aan koelinstallaties voeren wij uit in de periodes dat de installatie stil staat.

Mochten er zich toch nog storingen voordoen, staan wij met een team van 12 deskundige en ervaren koeltechniekmonteurs met een 24-uurs service voor u klaar. Huijbregts Koeltechniek neemt de zorgen van uw koelinstallatie voor u uit handen. Op deze manier kunt u zich bezighouden met zaken die voor u van belang zijn. De kwaliteit van uw producten en de continuïteit van het bedrijf. 

Koelmogelijkheden agrarische sector

U kunt bij ons onder andere terecht voor koelcellen voor aardbeien en aardbeiplanten, gasdichte koelcellen voor fruitbewaring en klimaatinstallaties voor witlof. Wij hebben voor al het groente en fruit een passende koelcel! Neem contact op voor de mogelijkheden.

Innovatie in koeltechniek

Huijbregts koeltechniek is op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de agrarische sector, overigens ook op het gebied van verschillende vlakken van de koeltechniek. Wij passen deze graag toe in uw nieuwe of al bestaande koelinstallatie. 

Meer informatie

Meer weten wat wij voor uw agrarische koelprojecten kunnen betekenen? 

Contact