Onderhoud van uw koelsystemen en airconditioning

Een belangrijk onderdeel van Huijbregts Koeltechniek is preventief onderhoud. Door middel van preventief onderhoud aan een koeling kunnen storingen worden voorkomen. Met het onderhoud testen wij de installatie op de juiste werking en wordt het koelsysteem gecontroleerd op lekdichtheid. Deze regelmatige controles zijn belangrijk om de kwaliteit van uw installaties te waarborgen. In vele gevallen zijn deze preventieve lekdichtheidscontroles zelfs verplicht, dit wordt vanuit de overheid bepaalt.

Huijbregts Koeltechniek verzorgt het onderhoud voor vrijwel alle soorten koelsystemen. Dit hebben wij te danken aan het grote netwerk van toeleveranciers. Wij zijn expert op het gebied van onderhoud voor koeltechniek en airconditioning en helpen u graag. 

Geen zorgen over de onderhoudsplanning

Wij houden zelf bij wanneer het onderhoud van uw koeling uitgevoerd moet worden. Door dit bij u uit handen te nemen, hoeft u zich hier geen zorgen over te maken. Zo weet u zeker dat u nooit achterloopt en blijven de installaties in topconditie. Het enige wat u van het onderhoud merkt zijn de positieve effecten ervan; zoals de langere levensduur en een lagere storingsgevoeligheid van uw koelsysteem.

Huijbregts Koeltechniek staat met preventief onderhoud voor u klaar. Graag maken wij voor u een aanbieding op maat. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.