Nieuwbouw

Door middel van een deskundig team van 12 monteurs houden wij onze nieuwbouwprojecten in eigen hand. Hierdoor zijn wij in staat flexibel te werken en op korte termijn projecten te kunnen realiseren. Huijbregts Koeltechniek is in diverse markten actief, onder andere agrarisch, industrieel, detailhandel & horeca en klimaatbeheersing. Hierdoor bieden wij altijd een passende oplossing en het juiste advies. Naast de weergegeven takken kunt u natuurlijk ook met een specialistisch project altijd bij ons terecht.

Koel- en vriescellen

Huijbregts Koeltechniek levert complete koel- en vriescellen voor diverse doeleinden. Of het nu gaat om een koel- of vriescel voor in een professionele keuken, gekoelde opslag van groente en fruit of vriesbewaring van diverse producten. Huijbregts Koeltechniek heeft voor uw eisen en wensen altijd een passende oplossing. Er wordt door ons gewerkt met West Europese leveranciers om een goede kwaliteit te kunnen waarborgen.

Stekkerklaar

Huijbregts Koeltechniek is leverancier van diverse soorten gekoelde werkbanken, displaykoelingen en koel- en vrieskasten. Wij werken uitsluitend met Europese leveranciers. Door een sterk netwerk van toeleveranciers zijn wij in staat om producten snel te kunnen leveren.

Airconditioning voor thuis of op kantoor 

Of het nu gaat om een airconditioning voor een woon- of slaapkamer of de complete conditionering van een kantoorgebouw. Huijbregts Koeltechniek heeft altijd een passende oplossing. Wij werken met diverse gerenommeerde merken zoals LG en Daikin om altijd tot een oplossing op maat te komen.

Voor meer informatie over klimaatbeheersing kunt u contact met ons opnemen.

Spreek een specialist