Airconditioning op kantoor

Niet alleen verkoeling tijdens warme dagen maar een goede airco zorgt er ook voor dat er een aangenaam klimaat ontstaat in de ruimte. Onze airco’s zorgen het hele jaar voor verkoeling en verwarming. Graag bekijken wij met u de opties om tot een optimaal resultaat te komen op het gebied van kwaliteit, comfort, energiezuinigheid en natuurlijk prijs. Bij Huijbregts koeltechniek werken en leveren wij verschillende airco’s van A-merken, LG is hierbij ons hoofdmerk.

Airconditioning bij u thuis  

Naast de zakelijke markt werken wij ook voor particulieren. Of het nu gaat om een airco voor op uw slaapkamer of een centrale airco voor verschillende ruimtes, wij komen graag samen met u tot een passende oplossing. Dit kan variëren van een airco waarbij functionaliteit voorop staat tot een zeer luxe design unit die absoluut gezien mag worden.

Onderhoud voor zakelijke markt en particulieren

Ook het onderhoud van uw bestaande airco installaties willen wij graag voor u verzorgen. Natuurlijk staan wij ook op dit gebied met onze serviceafdeling altijd voor u klaar! Voor meer informatie over klimaatbeheersing kunt u contact met ons opnemen. Als u liever direct één van onze specialisten wilt spreken bel dan +31 (0) 76-5425734.

Particulier

Graag bekijken wij met u verschillende mogelijkheden om tot een zo fraai mogelijk resultaat te komen.

Contact