Huijbregts Koeltechniek

Rob en Tom Huijbregts groeiden op in het koeltechnische bedrijf van hun vader, Koeltechnisch Bureau Brabant. Dat bedrijf werd in 1999 verkocht. Rob wilde graag aan de slag in de koeltechniek. Hij volgde daarom de hts-elektrotechniek en in 2004 startte hij vanuit de garage Huijbregts Koeltechniek & Airconditioning. Zijn broer Tom voltooide tevens de hts-elektrotechniek en kwam in 2005 in het bedrijf. Vader Peter, die een lange carrière achter de rug heeft in de koeltechniek en 12 monteurs completeren het team.

Alle medewerkers blijven door regelmatige bijscholingen up-to-date ten aanzien van de laatste technieken en inzichten. Alle koelmonteurs beschikken over het vakdiploma F-gassen. Tevens beschikken de monteurs over een diploma veilig werken met natuurlijke koudemiddelen.

Huijbregts Koeltechniek is gecertificeerd 

Huijbregts Koeltechniek is aangesloten bij zowel brancheorganisatie NVKL als STEK en voldoet aan alle wettelijke eisen op het gebied van koeltechniek en airconditioning. Tevens heeft Huijbregts Koeltechniek een bedrijfscertificering op het gebied van veilig werken (VCA).

U kunt bij Huijbregts Koeltechniek terecht voor: