Actueel

Lees hier ons laatste nieuws.

30 december, 2022

CO2 / R744 koelinstallatie tbv koelen paddenstoelen en champignons

Afgelopen jaar heeft Huijbregts Koeltechniek een CO 2 koelinstallatie opgeleverd voor het bewaren van paddenstoelen en champignons bij Oakfield Champignons te Stramproy. De koelinstallatie heeft een capaciteit van 115 KW. De installatie..

Lees meer
15 november, 2022

Koelinstallatie tbv snel terugkoelen spinazie, CO2 / R744

Enige tijd geleden hebben wij bij fam. Boeren in Breda een CO2 / R744 koelinstallatie opgeleverd. De gekoelde opslag is voorzien van een Kelvion luchtkoeler. De koelinstallatie is voorzien van 2 Bitzer zuiger compressoren, waarvan 1 frequentie..

Lees meer
25 april, 2022

Testimonial: in gesprek met Siegfried Schön, eigenaar van Het Vishuis

Zalm, paling, steur en forel: het is een kleine greep uit het omvangrijke assortiment van de moderne visrokerij Het Vishuis . Eigenaar Siegfried Schön benadrukt het belang van goede koelinstallaties, die Huijbregts Koeltechniek & Airconditioning..

Lees meer

Huijbregts Koeltechniek te zien bij Holland van Boven

Holland van Boven vliegt over heel Nederland en strijkt iedere week neer in een andere provincie. Aankomend weekend zijn wij aan de beurt! 

Lees meer

Wij zijn trots op onze nieuwe huisstijl!

Wellicht heeft u het al gezien, wij hebben een nieuwe huisstijl. We nemen afscheid van het oude vertrouwde logo en gaan verder met een nieuwe frisse huisstijl én een nieuwe website! De 4 gekleurde vlakken in ons nieuwe logo weerspiegelen de..

Lees meer

CO2 transkritisch voor gekoelde opslag Healthlink te Waalwijk

Begin februari 2019 hebben wij bij Healthlink te Waalwijk een CO2 transkritische koelinstallatie in bedrijf gesteld. De gekoelde opslag is verdeeld in 4 ruimtes, elk voorzien van een Kelvion dubbelzijdig uitblazende luchtkoeler.

Lees meer

Uitbreiding koelcapaciteit CLTV Zundert

Uitbreiding koelcapaciteit CLTV Zundert

In december 2018 is bij CLTV een nieuwe centrale koelinstallatie in bedrijf gegaan voor de bewaring van aardbeienplanten. In totaal zijn drie cellen geplaatst met een inhoud van ca. 4.700 m3 per cel. Daarmee is de totale koelcapaciteit bij CLTV..

Lees meer

Vacatures (Service monteur)

Op dit moment zijn wij op zoek naar een service monteur Industriële koelinstallaties.

Functieomschrijving Service monteur industriële koelinstallaties. Als servicemonteur verricht je preventief onderhoud en/of verhelp je storingen en voer je reparaties uit aan diverse koelinstallaties. Gewenste vaardigheden en..

Lees meer

Nieuwbouw Staay-Van Rijn te Venlo

Transkritische CO2 installaties in nieuwbouw Staay-Van Rijn.

In Mei 2018 hebben wij de installatie van de koelinstallaties voor de nieuwe locatie van Staay Food Group in Venlo afgerond. Op Fresh Park Venlo is een nieuw groothandelscentrum gebouwd met een totale oppervlakte van ca. 12.000 m2. Dit is..

Lees meer

SFCC Dronten in bedrijf!

CO2 koelinstallatie in bedrijf!

Afgelopen maand hebben we een zeer omvangrijk project in Dronten in bedrijf gesteld. Na 8 maanden hard werk was het eindelijk zover, de installaties bij Staay Fresh Care Convenience zijn succesvol en zonder problemen in bedrijf gegaan.  De..

Lees meer

Jansen & Co Woensdrecht

CO2 koelinstallatie in bedrijf!

Afgelopen maand heeft Huijbregts Koeltechniek een transkritische CO 2  koelinstallatie opgeleverd voor het snel terug koelen van bonen d.m.v. een zuigwand bij de Gebroeders Jansen te Woensdrecht. De koelinstallatie heeft een capaciteit van..

Lees meer

Nieuw CO2 project te Velddriel!

Transkritische CO2 koelinstallatie voor het koelen van champignons.

Huijbregts Koeltechniek heeft recent de opdracht mogen ontvangen van Prochamp te Velddriel voor de plaatsing van een transkritische CO2 koelinstallatie met een capaciteit van 120 KW voor het koelen van champignons. Op deze installatie komt een..

Lees meer

CO2 transkritisch

Eind december 2015 is onderstaand project in Alblasserdam in bedrijf gegaan. De koelinstallaties die hiervoor zijn geplaatst, beschikken over CO2 als koelmiddel. CO2 is een natuurproduct waardoor de belasting op het milieu minimaal is, voor nu..

Lees meer