Kwalitatief onderhoud van uw koeling

Een belangrijk onderdeel van Huijbregts Koeltechniek is preventief onderhoud. Met professioneel onderhoud van uw koeling kunnen storingen worden voorkomen, waardoor u minder snel hinder ervaart van eventuele problemen. Tijdens een onderhoudsbeurt testen wij de installatie op de juiste werking en wordt het koelsysteem gecontroleerd op lekdichtheid. Deze regelmatige controles zijn belangrijk om de kwaliteit van uw installaties te behouden en een langere levensduur te garanderen. Voor installaties met grotere koudemiddelinhouden zijn deze preventieve lekdichtheidscontroles zelfs verplicht. Huijbregts is graag uw partner op het gebied van onderhoud aan uw koelsystemen, zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken.

Huijbregts Koeltechniek is in staat om onderhoud voor vrijwel alle koelsystemen te verzorgen. Dit hebben wij te danken aan ons grote netwerk van toeleveranciers, waardoor wij kennis hebben van diverse soorten systemen en korte lijnen kunnen hanteren. Wij zijn expert op het gebied van onderhoud voor koeltechniek en airconditioning en helpen u graag.

Geen zorgen over de onderhoudsplanning

Wij houden zelf bij wanneer het onderhoud van uw koeling uitgevoerd moet worden. Door dit bij u uit handen te nemen, wordt u volledig ontzorgd. Zo weet u zeker dat u nooit achterloopt en blijven de installaties in topconditie. We voeren het onderhoud uit in tijden dat de installatie stilstaat of opgevangen kan worden door een ander systemen, zodat het u niet hindert. U merkt enkel de positieve effecten van het onderhoud, waaronder de langere levensduur en een lagere storingsgevoeligheid. Wanneer zich onverhoopt een storing voordoet, staan wij met onze 24/7 storingsdienst direct voor u klaar.

Huijbregts staat met preventief onderhoud voor u klaar. Voor ons is iedere situatie uniek. We kijken daarom graag hoe we u verder kunnen helpen bij uw specifieke vraagstuk. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij maken graag een aanbieding op maat voor u; zowel in onderhoud als onze andere diensten.